Vissza Táborok  /  Események  /  Címoldal

MEGHÍVÓ

 

„ Gyöngy az idő, vándoroljunk  /  nincs szekerünk, barangoljunk,/  lassú folyó ága mellett  /  járjuk a halk fűzfa-berket.

Este a láb gyönge, fáradt,  /  lombok alatt nézünk ágyat. /  Szöcske-bokán jő az álom,  /  száll a világ lepke-szárnyon.”

(Weöres Sándor)

 

A Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság tisztelettel meghívja Önt


2008. július 13-én 18 órára

a Szigetközi Tájvédelmi Körzet központjába

Lipótra a Természetvédelmi Őrházba
az
VII. TERMÉSZETVÉDŐ TÁBOR

ünnepélyes megnyitójára.

 

A tábort megnyitja:

 

 

Fersch Attila

igazgató-helyettes

 

Táborvezető: Peimli Piroska

 

 Képgalériák:

MEGNYITÓ
 
MADARÁSZAT – Madárfogás függönyhálókkal, gyűrűzés, fotózás. A madarak kéz közelből megismerése, a hangok felismerése, hozzásegít azok megszeretéséhez
 
ROVARÁSZAT – A „makrovilág” kisebb méretek is fontosak, nemcsak felfelé, hanem lefelé is nézünk, a növények és a hozzá tartozó rovarok és más gerinctelenek megismerése is nagy élmény, különös tekintettel a lepkékre.
 
TÚRA, JÁTÉK, KULTÚRA – A népi hagyományok, az épített környezetünk, kulturális örökségünk, földrajzi ismereteink, magyarságtudatunk erősítésére a környező falvakba felfedező túrákra került sor.
 
KENUZÁS – Az igazi Szigetköz a vízről a legszebb. Ismerkedés a dunaszigeti szigetvilággal a Pisztráng Kör kenuinak és munkatársainak segítségével.
 
TÁBORÉLET –  A legfontosabb a szórakozás és ismerkedés ebben az életkorban. Ha értékes tartalommal keveredik, az csak ajándék.

 

 A KÉPEKRE KATTINTVA MEGTEKINTHETŐK A FÉNYKÉPALBUMOK