<--SZIGETKÖZ CIKKEK

<--FŐOLDAL

Szigetköz Lovastalálkozó

2007.08.17.

Halászi - Hetedik alkalommal szerveznek „Szigetköz Lovastalálkozót" a hétvégén a halászi Babosmajorban.

 

A lovasokat délután 4 órától fogadja a tábor, majd 5 órakor felvonulnak a résztvevők. Ezt követi a lovas futóverseny, majd este 8 órától élő countryzene és linedance-oktatás Sógor Gyulával, 10 órakor pedig színpadra lép az Irigy Hónaljmirigy.

 

Másnap, szombaton délelőtt 10 órakor kezdődnek a lovas csapatjátékok. Délután 1 órakor Pintér Tibor és Márkos Attila tart bemutatót, majd Szauerwein Tibor kaszkadőrbemutatója, illetve fogathajtás következik Karsai Sándorral. Délután 4 órától díjugrató verseny, lovasíjászverseny, ló-lovas szépségverseny várja az érdeklődőket. Este 10 órától élő zenés buli a Midnight Boogie-val.

 

Vasárnap a western versenyszámokban mérik össze tudásukat a lovasok. A délelőtt folyamán trailversenyeket tartanak, majd délután fél 2-kor a Bozsoki Írottkő Ranch bemutatóját nézhetik meg a látogatók. Ezt követi a szlalom, a hordókerülő és a kulcsversenyszám. Délután fél 6-kor tartják az eredményhirdetést, majd az ünnepélyes zárófelvonulást.


Szigetközi Lovasnapok Halásziban

                                                                            2007.08.20.          

Hetedik alkalommal rendezték meg a halászi Babosmajorban a Szigetközi Lovasnapokat.

 

A háromnapos rendezvényen a fogathajtástól a díjugratáson át egészen a lovasíjász- és westernversenyekig rengeteg programot láthattak a kilátogatók.

 

Forrás: Kisalföld - www.kisalfold.hu