<<--Vissza Cikkek  /  <<--Bácsa  / <<--Címoldal-Szigetköz

Bácsai falunap

Az idei évi Bácsai falunapot az időjárás is a kegyeibe fogadta, hiszen verőfényes napsütés kísérte a kavalkádot vasárnap délutántól egészen a késő esti órákig, melynek helyszíne a Művelődési Ház és környéke volt.
Tudósító - 2012.06.05.

 

A gyermekek örömére délután kettó órától kerékpárversenyt tartottak , de a népi 7 próba névre keresztelt vetélkedő sem volt népszerűtlen a Bácsai lakosok körében.

Látványos bevonulással érkeztek a Győri Automobil és Motorklub Veteránjármű és Egyesület tagjai, akik csodaszép autókat vonultattak a rendezvény helyszínére.


fotó Gulyás Attila

Bárány István a Bácsai Részönkormányzat elnöke nyitotta meg 16 órakor a falunapot , majd a színpadot átvették a kulturműsor résztvevői.

Felléptek többek között az idén 30 éves évfordulójukat ünneplő Bácsai Gyöngyvirág Nyugdíjas Kórus, a Vámosszabadi és a Nagybajcsi Nyugdíjas Kórus tagjai.

A gyermekek körében népszerű volt Teó Bohóc és a Pitty - Palatty zenejátszók produkciója , és fergeteges műsort adott a Csutora Néptáncegyüttes hagyományörző csoportja.

A győri Friends Big Band együttes kiemelkedő produkciójával tovább emelkedett a rendezvény színvonala.

Igaz a napsütéses délutánt este fél hét körül némi esőcsepp szakította félbe, de töretlen sikernek örvendett a falunapi műsor a bácsai lakosok és a meghívott vendégek körében.

Gulyás Attila

 

 

Forrás: kisalfold.hu (KISALFÖLD napilap)

 

 

 - LAP TETEJÉRE -


ingyenes webstatisztika